maanantai 30. maaliskuuta 2015

Normipäivä.

Tänään Keijolla oli kohtalaisen tylsä päivä kuten työpäivät yleensä ovat. Keijo on miltei aina töissä mukana, sillä on siellä "oma huone" ja oma rauha. Usein se kyllä aamupäivisin järjestää omaa ohjelmaa kuten kaataa vesikupin ja haukkuu sitten pää tyhjässä kupissa (tulee hyvät äänet ilmeisesti). Enimmän osan päivästään se kuitenkin nukkuu. :)

Kuppi nurin, mitäs sitten? Patja rullalla, SO?
Yrittäjällä ei ole liikaa ylimääräistä aikaa, joten yleensä aamuisin tehdään töissä joku pieni treeni. Tällä hetkellä on työn alla tottelevaisuudessa seuraaminen tai vaihteluna sitten haun haukkuilmaisu. Tänä aamuna Keijo sai joka-aamuisen rustonsa ilmaisemalla minua ensin kunnon sarjan. Sinällään haukkuminen ei ole ikinä tuottanut ongelmia, Keijo on kova poika turhautumaan ja sitä kautta se on haukkunut vaivattomasti 7-viikkoisesta saakka. Ilmaisutreeni on vain helppo ja nopea treeni tehdä silloin kun tulee hieman liian myöhässä töihin. ;)

Työpäivän jälkeen käytiin lenkillä, koirat vapaina Valkeakosken perämetsissä. Keijolla on nykyään GPS-panta kaulassa, jolla saadaan tieto sen kulkemasta matkasta ja nopeudesta. Keijo tempaisi tänään yli 9 kilometriä reilulla 14 km/h keskinopeudella, sen lenkkeilyaktiivisuus poikkeaa meidän muista koirista aika paljon eikä se selity edes millään karkailulla vaan se vain suhaa edestakaisin välillä horisontti-minä niin paljon. :) Näillä tunnelmilla ja kuvalla kohti Keijon 1-vuotispäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.