tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen ja sen jälkeinen elämä

Keijon osoite pääsiäisenä oli koirahoitola Boondock's Orivedellä. Molemmat kuitenkin selvittiin erosta hyvin, Keijo oli ollut oma vahva reipas itsensä. :) Mukava oli kuitenkin aamulla hakea poika pois, jälleennäkemisessä oli molemminpuolista iloa roppakaupalla. Lämmin kiitos Anu & henkilökunta hyvästä hoidosta.

Hoitolaretkelle pakattu lelut, herkut ja ruoat..
Töiden jälkeen suunnattiinkin kiireen vilkkaa taipparikurssille, koiralla tuntui olevan virtaa enemmän kuin olen tottunut taluttelemaan. Ensin tehtiin iso hakuruutu, josta se melkoista haipakkaa toi käteen kaikki viisi damia. Kaikesta saattoi päätellä että kierroksia on jopa muille jaettavaksi, teki kuitenkin oikein hyvää työtä. Tämän jälkeen yksi muistinouto (dami viedään koiran kanssa tiettyyn pisteeseen ja palataan takaisin lähtöön. Tämän jälkeen koira lähetetään hakemaan dami, sen  tulisi muistaa missä se on). Keijo häröili sen verran että epäilin lähteekö ollenkaan mutta lähti hirveää kyytiä ja samanlaista takaisin, roiskaisi damin minun suuntaan ja kävi merkkauspissalla. Tällaisena kokemattomana urosihmisenä tilanne oli hetkessä ohi enkä tajunnut edes antaa hommasta palautetta... Kuitenkin jos vielä kesken tehtävien ruvetaan pissailemaan, se peli loppuu nopeasti.

Keijon mielentila huomioiden emme tehneet enää enempää treenejä vaan suuntasin kotiin purkamaan lemmikin energioita ihan puhtaalla liikunnalla. Se juoksikin vajaan 6 kilometrin iltalenkin, sitten esitti miten on oppinut hoidossa leikkimään yksin kahdella lelulla ja illalla riehui vielä hyvän tovin...

Häntä heiluu, hikittää ja pallo on tallessa!
Ilmoittauduimme jo taipumuskokeeseen, joka on toukokuun puolessavälissä. Toivotaan, että voimme myös osallistua sinne - tässä luotan taippariryhmämme kouluttajien näkemykseen. Samalla lykkäämme BH-koetta syksymmälle, eihän sinne mikään kiire ole puolivalmiilla mennä ja toisaalta tykkään keskittyä yhteen lajiin kerrallaan kunnolla joten on pakko malttaa jaksottaa asioita. Tämä vaatii enemmän malttia minulta kuin koiralta. ;)

Kukkaispoika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.