keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pupun jäljillä

Tänään taipparikurssilla tehtiin laahausjälki, ennen jäljenvetoa Keijo sai tutustua kaniin. Se tutki sitä ensin tarkasti ja otti sen jälkeen suuhunsa. Tämän jälkeen vedettiin jälki, ei se ollut niin pitkä kuin taippareissa (80 m) mutta ihan tarpeeksi pitkä kuitenkin, loppuosa kaartui niin ettemme nähneet mitä koira tekee tai mitä pupulla tapahtuu. Keijo lähti innokkaasti, kuten aina, suorittamaan tehtävää. Kohtalaisen kova tuuli taisi tuoda pupunhajua mutta muutaman kunniakierroksen jälkeen koira nappasi kuitenkin jäljen ja ajeli sen loppuun, oli aika hieno tunne kun se palasi kovaa vauhtia - pupu suussaan. :)

UUDESTAAN!
Jäimme vielä treenien jälkeen seuraamaan kun ryhmän kouluttajat tekivät markkeerauksia omilla koirillaan. Tehtävät tuntuivat minusta vaikeilta, Keijolle hankalinta oli vain katsella kun muut saavat noutaa dameja. Lopulta tein sitten sillekin yhden muistinoudon, se meni kyllä hyvin (vaikka itse sanonkin). Veimme damin yhdessä koira vapaana viereen-käskyn alla, siinä se pysyi vaikka heitin damin ja palattiin takaisin lähtöpisteeseen. Mutta kai se jo vuotiaan kuuluukin vähän osata...? ;) Oli miten oli, hienosti lähti damille ja toi takaisin.

Päivä on ollut pitkä, olen kovasti odottanut jo virallisia tuloksia Keijon kyynär- ja lonkkakuvista. Malttamattomana ihmisenä pyysin niistä ja selästä jo asiantuntijalta lausunnon ja hänen mukaansa syytä huoleen ei ole, koira on hyvin terve.

Lonkat.

Selkä.
Oikea kyynärnivel.

Vasen kyynärnivel.
Myös Keijon selkä tullaan kuvaamaan virallisesti mutta vasta sitten kun saadaan kaikki selkälausunnot virallisesti, koiran tulee olla tällöin vähintään 2-vuotias.

Lopuksi vielä pari sanaa Reissumiehestä. Se on tänään ollut hienosti hiljaa yksinolojaksot, se on tavannut pari koiraa ja lukuisia ihmisiä, se on osoittanut olevansa kovin reipas ja rohkea. Sitä tulee kyllä kova ikävä, onneksi se on meillä vielä kolme yötä. <3

Mukava nukkua kun on pari kaveria samalla patjalla!

2 kommenttia:

  1. Oi että, olipas mukava löytää teidän blogi (löysin Ammin facebookpäivityksen kautta). Keijoa (ja tietenkin koko katrasta) käytiin mekin ihastelemassa pentuna kaverin kanssa, ei siis pentua oltu ottamassa vaan piti vain päästä pyörittelemään vähän pentusia. Taitaapa minulta muutama kuvakin löytyä Keijosta pentuna jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  2. Äh, nopea vilkaisu kuva-arkistoon kertoikin että kuvat olikin seitsemästä veljeksestä. Keijon kerralla ei ollutkaan kameraa mukana..

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.