perjantai 17. huhtikuuta 2015

Virallinen läpivalaisupäivä

Johan se on 1-vuotispäivästä yli kaksi viikkoa ja tänään oli jännittävä päivä - Keijon viralliset luustokuvat Oiva eläinklinikalla Pirkkalassa. Vaikka välikuvissa puolivuotiaana näytti siltä, että kaikki on kunnossa, ainakaan saksanpaimenkoirapuolella se ei kokemusteni mukaan tarkoita huoletonta loppuelämää. Niinpä jännitys nosti kyllä päätään vaikka toisaalta tuntuu että maailman paras Keijo selviää mistä vain.

Ei palliton vaan pallit on!
Keijon paino oli tänään 27,3 kg. Siltä kuvattiin virallisesti kyynärpäät ja lonkat, lisäksi tutkittiin polvet sekä käsin että kuvaamalla ja selästä otettiin tässä vaiheessa epäviralliset kuvat. Kaikki oli oikein moitteettomassa kunnossa vaikkakin eilen kolhitun takajalan lihas ei ollut vielä toipunut kokemuksestaan. Täten otammekin ohjelmistoon tämän vakioveivaajan säännöllisen lihashuollon. ;)

Kun Keijoa kuvattiin, olikin Naken onnenhetki. Se pääsi klinikalle vaa'alle ja hengailemaan, käynti oli sille ehkä kaikkein tärkein koska sitä ei juurikaan tutkittu vaan ihana hoitaja vain seurusteli sen kanssa ja syötteli sille kaikkea maukasta. :) Nakkehan pelkää helposti lääkärikäyntejä, luulenpa että jatkossa ne ovat entistä helpompia. Kotiin viemisiksi se sai pikkuruisia kortisoninappeja, jotka helpottavat tätä kevään kutinaa.

Kiitos! <3
Nyt on vain kovin helpottunut ja onnellinen olo. Muutama luustosairas koira on opettanut sen, että terveys on ihan tärkeintä. Loppuilta hoivataan tätä pientä keltaista tervettä miestä, joka selvittelee vielä päätään...

Sammuttakaa valot, kiitos ja hyvää yötä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.