sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Haku-Keijo on irti!

Tänään oli paljon odotettu päivä - Keijon kauden ensimmäiset hakutreenit. :) Kyllä teki tiukkaa keskittyä alkukevät vain taipparitreeneihin, jälkeen ja tottikseen. Se kuitenkin kannatti, taipparit saatiin kunnialla läpi, myös tottis ja jälki voivat ihan hyvin. Oli siis aika suunnata hakumetsään, pakata pk-liivit ja ruokarasiat mukaan! Kaiken huipuksi luvassa oli treenikaverin HK2-kakkua, sää aivan mahtavan aurinkoinen, reipas tuuli ja koko hakuryhmä oli paikalla - voiko enempää toivoa??
Hakuryhmäselfie ja HK2-kakku! 
Kahvittelun jälkeen suuntasimme maastoon, Keijolle oli pakattu viisi rasiaa mukaan joten maksimissaan viisi pistoa kuului treenisuunnitelmaan. Otin kaikki maalimiehet avuilla, alue saattoi olla jopa hieman ylisyvä ja tuuli haittasi hieman hei-huutojen kuulumista mutta kovaa kyytiä poika pinkoi maalimiehille - sen kaikki viisi kertaa. Todettiin, ettei ruokaa saa olla liikaa koska kiireinen mies ei välttämättä ehdi syömään kaikkea kun painaa hommat päälle...
Keijo odottaa omaa vuoroaan...
Viimeisen maalimiehen jälkeen kokoonnutaan yhteen ja aloitetaan juhlat!
Onnen-Keijo on työnsä tehnyt ja palkkansa saanut.
Seuraavalla kerralla laitan palkkapurkkeihin vähemmän evästä, muuten sitten vain kertoja ja vahvistellaan pitkiä syviä pistoja, laitetaan maalimiehet edelleen hyvin piiloihin ja annetaan koiran tehdä töitä. :)

Ei viikonloppua ilman jännittämistä toisten puolesta, tosin molemmat hoitivat homman komeasti kotiin.  Johanna & Jake (Pammukan Albin Lumitassu) avasivat tänään pk-jälkikoeuransa komeasti 288 pisteellä saaden tietty koulutustunnuksen JK1. Maria ja Beni (Helkyn Roquefort) puolestaan metsästivät Tampereelta Tavesin kokeesta menestyksekkäästi viimeisen HK3-ykköstuloksen ja näin ollen saavuttivat FI KVA-arvon. Lämpimät onnittelut molemmille! :)
Maria ja Beni HK3, JK2, TK2 ja NOU1.
Johanna ja Jake HK2, JK1, PEHA-B, TK2, NOME-B ALO2, NOU1 - agilityakin hypellyt kivasti! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.