sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Iloa muiden puolesta

Keijon koko viikko on ollut pelkkää treenivapaata johtuen omistajan nuhakuumeesta. :( Toki se on saanut iltaisin veivata koirakavereiden kanssa omassa pihassa ettei aivan toimettomana ole sentään tarvinnut olla. Maanantaina kävimme sen verran taipparitreeneissä, että tarjosimme NOU1-kahvit porukalle.
Keijo ja rentoutumisen jalo taito!
Eilen illalla arvioin oman kuntoni kuitenkin sellaiseksi, että päätin laittaa aamuksi kellon soittamaan ja suunnata Levekin hakukokeeseen kannustamaan treenikaveria labradorinnoutajanarttu Pikin (Jummi-Jammin Lumituisku) ensimmäiseen haun avoimen luokan kokeeseen. Hieman meitä jännitti miten Piki jaksaa - sillä on kuitenkin melkoinen koeputki takana; kuluneen kuukauden aikana tämänpäiväinen koe oli sen kolmas hakukoe, edellinen startti oli eilen (!) PEHA-B -koe. :D Mutta ei se pelaa joka pelkää ja hyvässä vireessä koira oli tänäänkin saaden tulokseksi HK2 pistein 261. Kokeessa oli kymmenen osallistujaa, joista puolet saivat koulutustunnuksen. Koe oli kaikinpuolin erittäin hyvin järjestetty säätä ja tuuliolosuhteita myöden, tuomarityöskentely opettavaista ja oikeudenmukaista. Tällaisiin kokeisiin on ilo osallistua eikä ollut hassumpaa turistillakaan. :)
PEHA-A, HK2, NOU1, SOVE1 - Piki tänään 3 vuotta, 3 kuukautta ja 19 päivää. :)
Tahdon vielä tätäkin kautta onnitella Pikiä ja Tarua, hienosti jaksoitte ja nyt hyvin ansaittua lepoa ja sitten kohti uusia haasteita. :) 

Samaan aikaan Uudenmaan noutajakoirayhdistys järjesti Perniössä taipumuskokeen, jonne oli ilmoittaunut viisi Keijon täys- tai puolisisarusta. Päivän mittaan sieltäkin tihkui odotetusti hyviä uutisia, lopullinen saldo oli että aivan kaikki lähisukulaiskoirat läpäisivät taipumuskokeen. Onnea siis Helkyn Mowgli "Mortti", Helkyn Peter Pan "Bobi", Varjoahon Fish and Chips "Wimma", Varjoahon Union Jack "Hector" ja Varjoahon Rule Britannia "Jippo". Yhteinen nimittäjä näillä kaikilla koirilla on niiden isä Pluto - pakko onnitella myös siis sitä; ei huonoa työtä. ;) Paikalla oli myös Pikin puolisisko Jummi-Jammin Hazelburn "Armi", joka myös läpäisi kokeen - onnea. :)

Tänään koin paljon iloa ja onnea muiden onnistumisista, samalla tiettyä ylpeyttä oman koira suvusta ja myös omasta treeniryhmästä. Jollei tämmöisistä päivistä saa intoa ja motivaatiota oman koiran treeneihin, ei sitten mistään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.