keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pitämistä ja peltojälkeä

Helkyn-leirin jälkeen olemme harjoitelleet esineen pitämistä istumisen kera ja jäljellä olemme metsästäneet harmoniaa sekä siksakkaamisen vähentämistä. Jostain syystä tuo esineiden pito on ollut helpompi tehtävä, aluksi vahvistin ihan perustilanteessa kun Keijo kerjäsi iltaruokaa ruokapöydän ääressä viereisellä tuolilla pallo suussa; pyysin vain istumaan ja vapautin kun teki oikein. Hyvin nopeasti sama onnistui myös lattialla ja eri esineitä/leluja pitämällä.
Jaa että istun lelu suussa, joo onnistuu!
Pellolla sen sijaan on käyty kaksintaistelu poikineen, koiran fiilis on hyvä ja aktiivinen ja aktiivinen ja aktiivinen ja sille tuntuu olevan enemmän kuin luontaista mennä lujaa siksakkia. Oman mielen perukoilla siintää edelleen haave FH-jäljestä enkä näin ollen ole antanut periksi vielä ja mennyt metsään jäljelle. :D Serpentiini selvästi lisää sakkaamista, tänään tein sitten ihan pientä kaarrosta lukuun ottamatta 500 askeleen suoran ja suunta on selvästi oikea. Edelleen koira sakkaa turhaan ja sillä on (syntymä)kiire mutta nyt liina on kuitenkin välillä löysä. Ruokaa ei ole joka askeleessa koska Keijo ei niin paljoa malta syödä mutta 10-30 askeleen välein ruoka kyllä maistuu, välillä laitan pieniä kasoja jäljelle ja ne se malttaa mutustella kohtuu rauhallisesti. 

Jälki on meille ehkä vähiten merkitsevä laji mutta katsotaan nyt minne me sen suhteen päädytään. Laitan nyt kuitenkin tämän päivän jäljen tänne, olkoon vaikka vertaistukena muille peltotaistelua käyville. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.