torstai 16. heinäkuuta 2015

Ilmaisua ja esteitä

Heinäkuu on ollut hakutreenien suhteen vähän hiljainen, joten ollaan kaverin kanssa tehty koirille joitain ilmaisutreenejä, lisäksi olen innostunut nyt treenaamaan sekä hyppy- että A-estettä. :)

Haukkuminen on ollut Keijolle aina helppoa, jonkin verran haukutin itse sitä keväällä töissä aamuisin mutta ulkona ns. piilossa (eli kompostihäkissä tai vastaavassa) vieraalle ihmiselle sitä on nyt haukutettu muutaman kerran. Eipä sillä tässä vaiheessa mitään ongelmia vielä ole, ei yritä tunkeutua piiloon eikä etsi kasvoja tai tee muutenkaan mitään muuta kuin haukkuu. Palkataan heittämällä sille ruokapurkki, jonka se pääsääntöisesti antaa/heittää takaisin maalimiehelle avattavaksi - joskus tuo purkin ohjaajalle. Toimittaapa se purkin kummalle vain, se avataan sille ja sitten koira saa jatkaa töitään. Kuten videolta näkee, aika sukkelasorminen sen kanssa saa olla mutta toisaalta koiraa nyt ei haittaa, kyllä se tietää että homma meni hyvin ja palkka on tulossa.

Viime treeneissä oli oikein kuvaaja mukana, tässä muutama videonpätkä. :)




On se vaan maailman paras Keijo, aivan mahtavaa tehdä sen kanssa kaikenlaisia asioita ja nähdä miten se oppii ja nauttii kaikesta tekemisestä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.