torstai 23. heinäkuuta 2015

Maltti kasvaa levossa?

Keijolla on ollut todella tylsää viime aikoina, kävimme viikonloppuna sekä Korkeasaaressa että asuntomessuilla ja koirat viettivät päivät tarhassa. Tarhailu on sujunut Keijolta ihan hyvin, kuoppia se on kova kaivamaan mutta johonkin se on toimintatarmo purettava. 

Naken osittain revennyt kynsi operoitiin maanantaina. Kynnen murtuneesta tupesta poistettiin loputkin, toivotaan että se jouduttaa paranemista. Maanantai-ilta oli Keijolle rasittava kun se ei tylsän viikonlopun päätteeksi päässyt tekemään muuta kuin vähän pillipysäytyksiä ja pallonetsimistä pihassa...
Potilas Nakke.
Keijo tarjoaa seuraa kaikenlaiseen tekemiseen.
Nälkäinen Keijo..
Keskiviikoksi oli kuitenkin onneksi sovittu nome-treenit Pluto-isän omistajan kanssa. Ennen treenejä pojat höyrysivät tyyliin maalla, merellä ja ilmassa melkoista vauhtia. Ehkäpä se oli hyvä asia ajatellen tulevia harjoituksia, joissa pitäisi kyetä keskittymään heitettyihin dameihin ja vieläpä muistamaan asioita.. Illan treenit tehtiin vedessä, ensin ykkösmarkkeerauksia ja sen jälkeen kakkoset ja linjaa. Keijo muistaa kyllä jos se vain keskittyy, vielä ei aivan automaattisesti mutta paranee koko ajan. Linjalla huomattiin, että koiralle täytyy tehdä tosi pitkää linjaa - sillä on tietty matka omassa mielessä, jonka se etenee hyvin suoraan ja sitten aloittaa damin etsimisen. Saimme sen kuitenkin etenemään reilusti yli tämän oman rajan, ensi kerralla otetaan vielä vene avuksi. 

Näissä treeneissä oli hienointa huomata miten Keijon maltti on kasvanut. Koska treenasimme kahdestaan, toimimme vuorotellen damien heittäjinä toisillemme. Ensin aioin laittaa Keijon puuhun kiinni Pluton treenivuorojen ajaksi mutta päätinkin laittaa sen rannalle paikkamakuuseen. Ensimmäisestä heitosta se nousi, sen jälkeen kuitenkin pysyi varsin mallikkaasti kaksi pitkähköä pätkää maassa. Häiriö oli kuitenkin aikamoinen; se rakastaa uimista ja damien noutoa, nyt se joutui makuulta katsomaan kun minä heittelen niitä ja Pluto noutaa. Olen erittäin tyytyväinen, vähemmän häiriötä BH-kokeessa on kuin eilen oli. :)
Tarkkaavaisena makaa Keijo.
Virkamies-ilme. :)
Maisemakuvaa rannalta, tuolta Keijolle heitettiin markkeeraukset ja linja tehtiin kohti ulappaa.
Treenien päätteeksi selailimme koekalenteria nome-kokeiden osalta, jonkinlainen tavoite on nyt asetettu lokakuulle. Ensi sunnuntaina menemme ensimmäistä kertaa Sarkkisen Tomin koulutukseen - voihan olla että sen jälkeen hautaamme koesuunnitelmat tältä vuodelta, etenkin kun menemme itseämme huomattavasti osaavampaan seuraan. ;) Näin se vain nälkä kasvaa syödessä, taipparit olivat vielä keväällä ainoa tavoite sorsakoirapuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.