torstai 30. heinäkuuta 2015

Tottista vieraissa ja nomea isän kanssa

Tänään illalla oli taas nome-treenit, tehtiin markkeerauksia ja ohjauksia veteen, treeniseurana Keijon Pluto-isä. Suunnitelma sopi Keijolle, ovat Pluton kanssa hyviä kavereita ja molemmat tykkäävät vesitreeneistä. Tai oikeastaan mistä vain treeneistä tai rakentamisesta tai tai.. Mutta treeneistä sen verran, että saatiin molemmille vähän haasteita ja sitten onnistumisia, maltti ei ole näiden vahvuus mutta - edelleen - selvästi kehittyvä ominaisuus. Keijo ei onneksi ole niin kuuma kuin isänsä, pääsen siis helpommalla. ;)
Keijo matkalla kohti damia.
Välillä on Pluton vuoro, silloin poika mallioppii. ;)
Tässä Pluto EI karannut, kuvaaja oli vain liian hidas...
Keijo tuo damia.
Vasemmalla Keijon isä Pluto (Ettinsmoor Golden Eagle), oikealla Keijo.
Eilen oli tottis-ilta, pääsimme vierailemaan Levekin kentälle. Olen tehnyt tosi vähän tottista vierailla kentillä ja Keijo oli selvästi korkeammassa vireessä kuin normaalisti (eikä normaalistikaan ole mitenkään alavireinen koira). Teki tosi aktiivista hyvää seuraamista, etenkin takapään käyttö vasemmalle käännöksissä hieno! <3 Istu/seiso/maahan -osasto kaipaa selvästi vähän huomiota, olemme tehneet todella paljon töitä seuraamisen eteen ja liikkeet jääneet vähän sen jalkoihin.

Toisella kierroksella teimme paikkamakuun ihan paalulla ja niin, että toinen koira suoritti ja olin Keijoon selin. Se meni kyllä niin hyvin, makaa kuin liimattuna ja tuijottaa minua. Huomenna on jälleen luvassa vieraskenttävierailu, jännä nähdä onko koiran vire samanlainen kuin eilen. :)
Tottistreenien jälkeen sai tutustua hurmaavaan Nata-tyttöön. Parhaat after partyt ikinä sanoo Keijo.
Ohjaajan herkut (tosin Keijo tykkää kuorista...)!
PS. Huomenna 16 kuukautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.