perjantai 21. elokuuta 2015

BH Kalle (Helkyn Railamo)

Tänään oli töiden jälkeen luvassa jännitettävää kun Keijon enomiehellä Kallella oli BH-koe - tosin kyllähän lopputulos oli aika ennalta-arvattava mutta aina voi sattua mitä vain kun elävän olennon kanssa tekee yhteistyötä. Kalle ja Jaana kuitenkin suorittivat BH-kokeen hyväksytysti - onnittelemme suuresti! :)

Tämä vuosi on ollut tälle sitkeälle koirakolle hieno; sekä BH- että taipumuskokeen suorittaminen tuntuu todella juhlavalta kun edellinen vuosi meni nuljuluita parannellessa ja surressa onko koirasta tekemään mitään vai ei. Sinnikkyys on nyt kuitenkin palkittu, toivottavasti terveys kestää jatkossakin harrastamista. :) Kallen kummitäti on hyvin ylpeä.

Arvostelua kuuntelemassa, tottelevaisuus suoritettu hyväksytysti!
Myös kaupunkiosuus selvitety heittämällä, näin ollen BH-koe suoritettu! JEE!!
Keijolle kuuluu vähän tyhmää, se onnistui saamaan hotspotin kaulaansa ilmeisesti punkkien hyökkäyksen ja uimisen summana. Nyt on karvat ajeltu laajalta alueelta kaulasta ja laitetaan voidetta päivittäin, toivotaan että iho toipuu nopeasti. Onneksi koiralla menee omasta mielestään ihan hyvin, mitä nyt sapettaa kun uiminen on kielletty mutta yritämme keksiä korvaavaa tekemistä. :)

Vastaparturoitu Keijo ja totuus valkenee. ;)
Keijo keksii korvaavaa tekemistä - siivotaanko?
Viikolla kävi pitkästä aikaa taas hieroja, tällä kerralla molemmat noutajapojat pääsivät käsittelyyn. Keijolla oli pientä kireyttä lavoissa ja yläselässä, sain ohjeet vähän venytellä sitä kotona ja sehän on tietysti Keijon mieleen. Ripa puolestaan on selvästi takavetoinen, sillä oli alaselkä ja reidet hieman kireät. Lisäksi se ontuu tällä hetkellä etujalkaa, etenkin epätasaisella alustalla kävellessä. Sille on varattuna aika eläinlääkärille ensi viikolle, toivottavasti kyseessä on jokin harmiton venähdys.
Molempien yksi lempihommista tämä hierontahuomio. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.