maanantai 31. elokuuta 2015

Viimeinen kesäpäivä

Huomenna alkaa virallisesti syksy, lempivuodenaikani. :) Sitten pikkuhiljaa kohti talvea ja lumikenkä- ja hiihtokelejä.. mutta nautitaan ensin tämä syksy alta pois!

Keijon kaula on parantunut hienosti. Nome-treenit ovat olleet tauolla jonkin aikaa mutta hakumetsään pääsimme sununtaina miltei kahden kuukauden tauon jälkeen!! Keijolle oli neljä maalimiestä, kaikki sijoitettiin takarajalle ja hyvin piiloon. Etukulmat ääniavuilla, kolmonen ja nelonen sitten valmiina. Lähti kaikille sikahyvin, saipa avun tai ei. Lopuksi tehtiin vielä yksi ilmaisu ja oli kyllä hakulihakset kasvaneet levossa - järkyttävän hyvä energia ja työhalu kaiken kaikkiaan. Ilmaisu kiihkeä ja puhdas, ei tökkinyt tai muutenkaan häirinnyt maalimiestä ja aloitti ilmaisun jo ennen kuin oli edes maalimiehen luona. Toivotaan että loppuvuonna päästään säännöllisesti treenaamaan hakua, saadaan oikein hyvälle mallille vielä tänä syksynä tämä laji. :)
Treenin jälkeen saa kantaa tyhjää ruokarasiaa. 
Noin muuten Keijon loppukesään on kuulunut säännöllisesti pieniä tottelevaisuustreenejä ja arjessa se osallistuu ihan kaikkeen jatkuvasti. Yleensä se kantaa koko ajan jotain, esimerkiksi vaihtaessani lakanoita yläkerrassa se kävi hakemassa alakerrasta tiskipöydältä(!!) rätin ja toi sen yläkertaan..
Grillataanko??
Tässä siivousrätti, ole hyvä.
Keijo on loppukesästä muuttunut selvästi aikuisemmaksi, se on ruvennut jonkin verran vahtimaan esimerkiksi omaa autoa ja kotona ottaa kantaa jos kuulee jotain epäilyttävää. Se ei kuitenkaan ole mikään ns. tyhjänhaukkuja, ottaa vain isännän elkein asioita haltuunsa edesmenneen hoffiuroksemme päällikkökoulun oppien mukaan. Niin ne pentumaisuudet jäävät pois ja tilalle tulee aikuinen uros. :)
Naken kanssa aamulenkillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.