sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kiitollinen

Yritykseni Lemmikkitalo Onnen Lemmikit täytti yhdeksän vuotta ja synttäreitä juhlittiin viime perjantaina ja lauantaina. Tapahtuman luominen tietysti tarkoitti, ettei aikaa millekään muulle ole ollut kovinkaan paljon. Juhlat onnistuivat yli odotusten; oli paljon asiakkaita, hyviä tarjouksia, minipossu ja koirien valokuvausta. Onneksi ehdin kuvauttamaan myös Keijon, sain mielestäni tosi hienot kuvat muistoksi omasta koirasta ja päivästä. :)
Poseerausta. 
Uljas profiili.
Cool jäbä! 8)

Synttäreiden lauantain vetonaula minipossu Käry yöpyi meillä omistajansa ja unkarinvinttikoirauros Konkan kanssa. Olin jälleen tyytyväinen Keijon käyttäytymiseen; se oli kyllä kiinnostunut porsaasta mutta niin fiksusti, ettei porsaan tarvinnut tehdä sille pelisääntöjä selviksi. Myös vieraan uroksen kanssa iltalenkki onnistui hyvin, molemmat ovat vahvoja poikia eikä niillä toisilleen ollut juurikaan asiaa - elivät vain omia elämiään ilman ylilyöntejä. Tykkään.
Minipossu Käry syö, syö, syö..
...ja syö. Ikää herralla on nyt 11 kuukautta. :)
Tänään kuitenkin vieraat lähtivät ja arki palasi kuvioihin, päivällä oli hakutreenit ja Keijo pääsi tekemään jotain. :) Haussa kaikki muu sujuu kuin tanssi MUTTA malttamattomuus ja levottomat jalat tuottavat hieman päänvaivaa, Keijo ei aina muista juosta nenä auki vaan kiitää täysillä piston päähän (ja ylikin) mutta palaa takaisin yhtä lujaa kerta ei haissut maalimieheltä missään. :D On kyllä motivoitunut, lähtee aina hyvin, etenee syvälle, haukkuisi jo mielellään jne. mutta nyt etsimme keinoja, että saadaan se myös haistelemaan vaikka kiitääkin kovaa kyytiä. Tekisi kyllä tosi höpöä päästä treenaamaan raunioille tai jonnekin rakennukseen nenänkäyttöä...

Päällimmäisenä viime ajoista on kuitenkin mielessä kiitollisuus, omasta yrityksestä ja aivan ihanasta koirasta - monen muun asian ohella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.