tiistai 20. lokakuuta 2015

Kuvia ©Mira Kuhlman

Eilen oli ansaittu vapaapäivä, hemmottelin ensin vähän itseäni käymällä pitkästä aikaa hierojalla (Hieronta Katjerine) ja kylläpä oli hyväkätinen tekijä - suosittelen!

Tämän jälkeen suuntasimme esineruutuun, teimme kokonaisen ruudun ja sinne neljä esinettä; kolme taakse ja yksi eteen keskelle. Treenikaverin koira teki täydellistä työtä, Keijo ei. :D Lähtee kyllä ruutuun ja hakeehakee kovasti, kolme esinettä toi kyllä asianmukaisesti mutta voi sitä juoksemisen määrää... Palaamme tässäkin asiassa perusasioiden äärelle, tosin myönnettävä että ruutua emme ole tehneet paljoakaan. Mutta kaistaleita, yhtä esinettä, hajuhakua, kierroksia alas ja onneksi samaan aikaan ikää tulee koko ajan lisää. Koiralla on kyllä kova työhalu ja tarve löytää esineet mutta samalla se palkkaantuu paljon noista levottomista jaloistaan...


Ruudun jälkeen oli vuorossa tottis, siellä Keijo teki hienoa työtä. Teimme ensimmäistä kertaa aktivoivaa pakotetta: koira perusasennossa kontaktissa ja kaveri häiriköi meitä - annoin liinapakotteen kun tiputti kontaktin ja kehuin + palkkasin heti kun aktivoitui ja korjasi kontaktin. Hyvin nopeasti oivalsi että tiukemmin vaan kontaktia vaikka vähän häiritäänkin. Tein myös eteenmenon ruokakupille, ei huono!

Meillä oli myös koirien kuvausta kentällä, Tavesin sivuja ja muita julkaisuja varten tarvitaan kuvia erirotuisista koirista työn touhussa ja minulla oli mukana myös Nakke. Tähän lopuksi näitä Miran ottamia kuvia, ne ovat niin ihania! Eniten mieltä lämmittää, että lopultakin Nakke pystyy tekemään tottista oikeasti hyvällä fiiliksellä. Pelko ampumisesta on lopultakin haalistunut!
Istu! Kuva: Mira Kuhlman
Hyvin venyy poika! Kuva: Mira Kuhlman
EH-hommat jääneet meillä vähän päälle, oli pakko ottaa vielä poseerauskuva. ;) Kuva: Mira Kuhlman
Tiukka käännös. Kuva: Mira Kuhlman
Nakke luovuttaa kapulaa häntä viuhuen! <3 Kuva: Mira Kuhlman
Ihana Nakke. Kuva: Mira Kuhlman
Vauhdikas kapulan otto ja nopeasti palauttamaan! Kuva: Mira Kuhlman
Kontakti on... Kuva: Mira Kuhlman
...ja pysyy! Kuva: Mira Kuhlman
Avulias mies tuo eteenmenon ruokapurkin tullessaan! Kuva: Mira Kuhlman
Lopuksi vielä muutama kuva sunnuntain hakutreeneistä, niidenkin kuvaaja on Mira. :)
Keijo odottaa omaa vuoroaan. Kuva: Mira Kuhlman
Lähetys. Kuva: Mira Kuhlman
Sinne menee! Kuva: Mira Kuhlman
Loppupalkaksi Keijo saa palkkapurkin, jota aina tarjoaa minulle suuhun. Mitä lie saaliinjakoa? :D Kuva: Mira Kuhlman
Rakastan rakastan! :D Kuva: Mira Kuhlman
Valokuvaaja Mira Kuhlmanin valokuvaussivut täällä.

FI KVA Helkyn Roquefort. Kuva: Henna Lindell
Tänään on vahvistettu virallisesti Helkyn-kennelin ensimmäinen käyttövalio, FI KVA Helkyn Roquefort "Beni". :) Paljon paljon onnea vielä kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.