maanantai 23. marraskuuta 2015

Ensilumi

Perjantaina satoi ensilumi, joka lopulta sotki lauantain suunnitelman sorsajahdista. Sinällään todella harmillista mutta uskon että pääsemme paremmallakin kelillä vielä mukaan. Myös sunnuntaille sovitut hakutreenit oli peruttava. Lunta tuli paljon, se oli märkää ja tarttui puihin taivuttaen niitä sähkölinjojen päälle. Meilläkin oli pari niin pitkää sähkökatkoa että jääkaapista ja pakastimesta oli vietävä pilaantuneet elintarvikkeet roskiin.
Lumimäärä lauantaina aamukuudelta, lisää oli tulossa.
Sähkökatkoista huolimatta olemme kokeneet lapsenomaista iloa ja riemua ensilumesta, liikkuneet itsemme lähes tärviölle vain lähteäksemme uudelle lenkille. Luonto on aivan hullun kaunis, äänimaailma erilainen ja kaiken kukkuraksi koirat ovat puhtaita pitkänkin lenkin jälkeen. Lumentulo on aina hyvin piristävää, lisäksi ankarana jouluihmisenä aloitin joululaulujen kuuntelemisen ja joulun odottamisen. :)
Kaverukset Keijo ja Nakke istutettuina. Ripa luuraa jossain kauempana, se ei tykkää kuvaamisesta. ;)
Mr. Läppänen ja hiutaleet.
Lumen painaman puun alla.
Peltomaisemaa, sielu lepää.
Uudet vaelluskengät, näillä mennään taas toivottavasti monta vuotta.
Mä ruusun sulle antaisin, vaan mistä sen nyt saan..? - No Keijolta tietysti!
Jouluun on enää alle kuukausi, se tarkoittaa myös sitä että tontut ovat liikkeellä. Meillä onneksi on vain kilttejä koiria mutta nyt kannattaa olla kaverit tarkkana!
Tonttuhavainto!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.