sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Onnen poika, onnen poika!

Olemme palanneet normaaliin arkeen ja meillä asuu jälleen hyvin tyytyväinen Keijo. :) Koska talvi ei näytä tulevan, kaivettiin polkupyörä esille ja heitettiin kahdeksan kilometrin iltalenkki perjantaina. Kesäaikaan pyöräilimme tosi paljon, aina rantaan uimaan ja takaisin. Hieman mietin mitä koira sanoo kun mennäänkin toiseen suuntaan ja joudutaan palaamaan takaisin samaa reittiä, jaksaako vetää niin hyvin kuin ennenkin. Veti hienosti mennen tullen, taitaa todellakin olla niin että Keijolle kaikkein tärkeintä on vain päästä juoksemaan ja vetämään pyörän edessä, ei siihen mitään päämääriä tarvita!
Pakotettu tauko, koira odottaa koko ajan milloin voidaan jatkaa! Huomio, koiraa ei juoksutettu asfaltilla.
Lauantaina kävimme työpäivän jälkeen pikkuveli Nassen kanssa koirien uimalassa uimassa. Ennen uintia koira pestään hyvin ja uintitekniikan varmistamiseksi laitoimme myös liivit vaikka Keijo ui ilmankin hyvällä tekniikalla. Tämä oli toinen vierailumme uimalaan, nyt uitettiin myös matkaa. Hienoa hommaa, mennään varmasti uudestaan!
Käsketty odottamaan.
Altaasta tullaan ramppia pitkin rantaan.
Keijo, taustalla pikkuveli Nasse.
Matkauimari Keijo. :)
Uinnin päälle koira kuivattiin ja käytettiin verryttelykävelyllä, väsynyt se ei tietenkään ollut mutta saatoin jättää hyvällä omalla tunnolla kotiin illaksi ja lähteä tekemään elämäni ensimmäiset sushit! Oli kivaa tehdä ja hyvää syödä, tätäkin pakko kokeilla vielä uudestaan. :)
Vaiheessa...
Valmista!
Tänään oli parin viikon tauon jälkeen hakutreenit, ihan huippua! Keijolle tehtiin edelleen nenänkäyttöä tukeva harjoitus, ei pistotettu vaan annettiin liikkua omaan tahtiin ja poimia maalimiehet ylös. Treenin paras anti oli huomata, miten koira ei välitä häiriöistä vaan jatkaa vain omaa työtään. Ensin alueella oli koiranulkoiluttaja, sen jälkeen Keijo oli juuri tarkentamassa viimeisen maalimiehen sijaintia kun ryhmä ihmisiä juoksi ohi. Se vain jatkoi hommansa loppuun ja viimeinenkin maalimies löytyi hienosti. Tätäkö se on kun koiraan voi luottaa? :) Oli miten vain, tästä on tosi hienoa jatkaa.
Tarkkana pitää olla!
PK-Keijo. :)
Hommat kun on hoidettu, saa loppupalkaksi rasian (Orthex!) ja saa poseerata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.