torstai 5. marraskuuta 2015

Työtön noutaja?

Mitä tekee työtön noutaja? PAHAA! 
Näin paljon kaikkea oon tässä duunannut, oot varmaan aika ylpeä!?
Olen ottanut aktiivisen koiran mutta joskus tulee näköjään väkisin jaksoja, ettei koiran kanssa ehdi tekemään (eli liikkumaan ja harrastamaan) tarpeeksi. Osasyy tähän meillä on ollut ihan puhtaasti oma kiire, normaalin arjen lisäksi viime viikonloppu työreissussa ja koirat kotona miehen hoteissa. Lisäksi meidän hakuryhmä tuli jokin aika sitten tiensä päähän. Tähän vielä muutama oma iltameno ja soppa on ainakin Keijon osalta valmis. Se on syntynyt tekemään ja sehän tekee, viis siitä järjestänkö minä sille tekemistä vai en. Minulla ei ole sydäntä puuttua tähän säätämiseen, varsinkaan silloin kun tiedän olen olevani siihen osasyyllinen. Muut koirat meillä ovat täysin erilaisia, yhtä tylsää niilläkin on ollut mutta se ei samalla tavoin ole koskaan vaikuttanut niiden käyttäytymiseen - tosin niiden energiataso ei ole muutenkaan ihan samanlainen. ;)

Tässä on sulle tää kuppi!
Tarvitsisitko tämmöisen sandaalin, pariksi sille vaikka tommonen crocksi?
Ei tässä oikeastaan muuta opetusta ole kuin että jos ottaa tekevänsorttisen koiran, sopii varautua siihen että myös tapahtuu! Kyllä tuo muutaman päivän tekemättömän jakson selvittää hyvinkin mutta liika on liikaa. Kunhan tämä toinen ylibuukattu viikko saadaan elettyä, kääritään hihat ja ruvetaan hommiin: hakua, esineruutua ja tottakai tottista, jälkiruoaksi fillarilenkkejä kun lumikenkälenkit näyttävät vielä aika kaukaisilta haaveilta. :) Ei tätä tekemättömyyttä kestä omakaan pää.

Lopuksi, Keijon hieroja kävi taas viime viikolla. Kropassa kaikki hyvin, ihmetystä aiheutti melkoisesti kasvaneet lihakset. Alkaisiko se olemaan jo aikuisen miehen mitoissa, 30 kg näytti vaaka eikä lihava ole kuitenkaan lainkaan.
Hemmotteluhieronnaksi meni, hyvä niin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.