perjantai 15. tammikuuta 2016

Pakkastouhuja

Herttinen miten on ollut kylmää! Meillä ainoastaan Naken tassuja palelee, noutajia pakkasukko ei taida saada kiinni. ;) Kovilla pakkasilla kaikilla on takit automatkoilla (matkustavat pitkähkön auton takaosassa, jossa ilma ei lämpene kovin nopeasti) ja pidän myös mantteleita ulkoillessa. Voi olla, että takittaminen on liioittelua mutta tuskinpa siitä haittaakaan on. Mikäli pakkasta on lähemmäs -30°C, emme enää hikilenkkeile vaan koirat käyvät vain tarpeillaan ja pienellä kävelyllä.
Keijolla Pomppa, Nakella Back On Track.
Kun rikkoo Pompan, joutuu pitämään Karlien lämpömanttelia...
-27°C, entäpä sitten?
Tottelevaisuudessa keräsin viime sunnuntaina rohkeutta ja tein noutoa oikein kapulalla. Tähän saakka Keijo on saanut muutaman kerran vain kantaa kapulaa ja muutoin olemme lähinnä treenanneet erilaisten esineiden kanssa siten, että koira pitää milloin mitäkin ja minä kuvailen instagramiin. ;) Yllätys oli huikea kun se toimi kapulan kanssa hienosti ja ote oli rauhallinen ja hyvä. Onhan tuossa vielä iloista pentumaisuutta mutta hei, sitä kuuluu ollakin eikä tätä muutenkaan liian vakavasti oteta. Tästä on jälleen kerran hyvä jatkaa eteenpäin. :)


Suomen Noutajakoirajärjestö ry järjestää toukokuun alussa PK-leirin, osallistunemme sinne myös Keijon kanssa. Ohessa tapahtumasta mainos. SNJ julkaisi myös 2015 kiertopalkintojen voittajat, Vuoden PK-noutaja on lbu Helkyn Roquefort, omistaja/ohjaaja Maria Wilenius - paljon onnea Maria ja Beni!
PK-jälki - ja hakuleiri.
Lopuksi musertava suru-uutinen, Keijon Essi-sisko menehtyi viime yönä steriloinnin jälkeisiin komplikaatioihin. Tuntuu liian pahalta ja otamme osaa omistajien ja kasvattajan suureen suruun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.