keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Talvi!

Voi että on ollut hieno talvi vaikkakin välillä vähän liian kylmää. Mutta lunta kuitenkin ja muutamalle jäälenkillekin ollaan uskallettu. Vielä ei olla päästy potkukelkkailemaan tai hiihtämään Keijon kanssa mutta onhan talvea vielä jäljellä...
Sportti-Keijo järven jäällä.
Keijo ja mono, jonain päivänä vielä lähdetään hiihtämään.
Tottistreeneissä ollaan edetty, tosin huomasin että seuraaminen on jäänyt ohjelmistosta pois ja koira on aavistuksen huonontunut siinä -  odottaa selvästi että teen jonkun jäävän liikkeen eikä tee ihan sillä voimalla kuin normaalisti. Toisaalta semmoista se on, kaikista liikkeistä pitää muistaa huolehtia eikä koira koskaan ole valmis. Muutoinhan mestaruuskisoissa ei tulisi liikevirheitä. ;) Nouto vaikuttaa olevan melko helppo rakentaa noutajalle, antaa vain noutaa. Tärkeintä on muistaa itse olla tekemättä asiasta liian monimutkaista. Allaolevalla videolla kooste viime sunnuntain treeneistä, ainahan ei kaikki mene ihan putkeen - ohjaaja voi kaatua tai koira kolauttaa nenärustoa hieman tukevammin. ;)


Tänään meillä oli vapaapäivä ja lähdettiin kaverille, ensin tietysti kunnon lounas ja sitten koirille ilmaisutreenit. Otettiin Keijolle ensimmäistä kertaa umpipiilossa olevan maalimiehen ilmaisu, aluksi se tonki piiloa muutaman kerran etsien sisäänpääsyä mutta sitten vain haukkui. Toisella kerralla ei enää yrittänyt mitään turhaa vaan aloitti haukumisen. Haukku tulee edelleen tosi helposti eikä koiraa häiritse ohjaajan lähelläolo tai kehuminen. :)


Treenin jälkeen hullunkiilto silmissä, asiat on hyvin! :)
Viime aikoina Keijo on selvästi aikuistunut, se lepää selvästi paremmin silloin kuin tilaisuus on. Nuorempana tuntui, että mikään ei riittänyt. Ikä tuo siis järkeä menevämpäänkin mieheen. :)
Mikä on nukkuessa kun on saanut touhuta tarpeeksi?
Toinen noutajamme Ripa on syventänyt ystävyyttään Lalli-kissan kanssa, nykyään ne nukkuvat miltei päivittäin hyvin lähekkäin toisiaan lämmittäen. <3
Onnea on oma Ystävä.


2 kommenttia:

  1. Hyvä Keijo! Tottis näyttää tosi hyvältä. :) T. Julia & Manu http://leijonamieliblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Ja kiitos blogivinkistä, tehän olette myös täällä Pirkanmaalla!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.