lauantai 25. maaliskuuta 2017

Hertta ♥ Keijo

Kyselijöitä ja tykkäyksiä on kyllä ollut, mutta Keijon elämän Tinderin ensimmäinen match on Hertta (Brufinn Joyful Heart). 💕 Hertta on terve kaksivuotias sekalinjainen narttu, joka on suorittanut taipparit ja toimii metsästyskoirana. Se on sinnikäs ja tarkka työskentelijä, iloinen ja tasapainoinen koira, joka suhtautuu avoimen luottavaisesti ihmisiin, toisia koiriin ja erilaisiin asioihin.
Hertta ja Keijo. 
Olen voimakkaasti luonnollisen lisääntymisen puolestapuhuja. Keskustelimme kasvattajan kanssa jo etukäteen siitä, ettei mahdollisuutta siementämiseen ole jollei astutus jostain syystä onnistu. Kirjoitin aiheesta blogiin marraskuussa (Jalostusasiat uroksen omistajan näkökulmasta).
Pelimies!
Luottavaisin mielin otimme Hertan vastaan 23. ja 25.3. Jo ensimmäisellä kerralla Hertta käyttäytyi tasapainoisesti ja varmasti vaikka joutui vieraaseen pihaan pimenevässä illassa. Keijo kosiskeli sitä, kuten asiaan kuuluu. Koirat saivat olla vapaasti ja muutaman lämmittelyhypyn jälkeen saatoimme vain todeta, että ne ovat nalkissa. 😊 Koko homma sujui helposti ja luontevasti - kuten sen kuuluukin sujua.

Keijo oli illan ehkä tavallistakin polleampi ja teki muiden koiriemme kanssa melkoista rikospaikkatutkintaa astutuspaikalla. Se on myös ottanut tavakseen käydä merkkaamassa paikan vieressä olevan koivun päivittäin useita kertoja, mikälie muistokoivu. 😉
CSI: Crime Scene Investigation.. 🔎
Toinen astuminen sujui yhtä helposti kuin ensimmäinen ja nyt jäämme odottelemaan kuinka monta pikku-Keijoa toukokuun lopulla putkahtaa maailmaan. Mikäli yhdistelmä kiinnostaa, lisää infoa kennel Mahottoman. Yksi narttupentu sijoitetaan. Huomenna on luvassa ns. arkeenpaluu hakutreenien merkeissä, saa nähdä vaikuttavatko uudet kokemukset työ-Keijoon.
Love is in the air! 💥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.