keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Keijon pennut maailmassa!

Hertan ja Keijon pennut syntyivät 22.5. 😍 Pentue on iso; kaksi urosta ja seitsemän narttua! Näiden lisäksi ensimmäinen pentu syntyi valitettavasti kuolleena. Kuitenkin loppuporukka voi hyvin ja ovat tasakokoisia reippaita labradorinnoutajan alkuja. Tuskin maltan odottaa, että pääsen nuuskuttelemaan niitä. 💖
Kennel Mahottoman-pennut vuorokauden iässä. 💛
Helsingin Yliopistollinen Eläinsairaala järjesti maanantaina Oiva Eläinklinikan kanssa verenluovutustilaisuuden. Kävimme aiemmin verikokeissa ja niiden tulosten perusteella kaikki on kunnossa, joten Keijo sai luvan luovuttaa verta.
Kaikki kunnossa. 😊
Luovutustilanne oli sekä minulle että koiralle ensimmäinen. Nyt jo edesmennyt edellinen päällikkö Gado kävi muutaman kerran luovuttamassa, mutta aina Tomin kanssa.

Aluksi koira tutkittiin päällisin puolin, kuunneltiin sydän ja katsottiin hampaat. Kaikki oli kunnossa ja saatoimme siirtyä hoitohuoneeseen, Keijo sai ensin tutkia paikat rauhassa mutta sitten se nostettiin pöydälle. Koiraa ei lähtökohtaisesti rauhoiteta luovutusta varten vaan se vain makaa pöydällä kyljellään. Keijo rauhoittui siihen hienosti ja se kaulasta ajettiin pieneltä alueelta karvat jonka jälkeen neula suoneen ja odoteltiin että saimme tarpeeksi verta. Täällä Aamulehden juttu viime vuoden luovutustempauksesta.
Veri luovutettu mutta vielä täytyy malttaa maata.
Verenluovutus oli miellyttävä kokemus, luovutamme varmasti uudelleen jos tilaisuus tulee. Keijo on ihana, todella vilkas ja sättää ympäri pitkin juuri niin kauan kuin voi mutta kun on aika maata rauhassa pöydällä, se todella makaa siinä rauhassa. Tämä on tietysti tuttua jo ennestään, aina kun pitää rauhoittua ja keskittyä, se pystyy siihen helposti.

Tässä kuva Keijo varpajaisista. 😎😎
Voitte kutsua mua isäksi. 😍😎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti