keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Ensimmäinen jälkeläinen taippareissa

Viime lauantaina tuli iloinen uutinen Venlan (Mahottoman Pilvinen) omistajalta, he olivat suorittaneet ensiyrittämällä noutajien taipumuskokeen hyväksytysti.
Venlan taipparipäivä.
Kaikilla koiran jälkeläisten saavutuksilla on merkitystä, olipa kyseessä terveys tai tekemiset mutta rodunomaiset taipumukset lämmittävät mieltä aivan omalla tavallaan. Venla jäi positiivisesti mieleen Mahottoman -pentutapaamisessa, jolloin se oli puolen vuoden ikäinen. Jo silloin se toimi riistan kanssa kuin vanha tekijä vaikka ei ollut niillä treenannutkaan. 💖
Venla pupujäljellä 11/2017.
Suorituksessa oli ollut hieman liikaa vauhtia ja oman vaikeutensa oli tehnyt odottelu, mutta kokonaisuutena Venla toimi hienosti. Taippareissa voi aina tulla yllätyksiä, mutta mikään mahdoton homma ne eivät ole koiralle, jolla on riittävät noutajan ominaisuudet. On siis aivan perusteltua edellyttää, että jalostukseen käytettävillä koirilla on taipumuskoe tehtynä.
Arvostelu.
Venlan kunniakirja, Mahottoman Pilvinen NOU1. 💛
Esitän siis vielä kiitoksen Juusolle, että veit Venlan taippareihin vaikka koepaikan saanti jäikin aika viime tinkaan. Iltapäiväryhmästä kokeen läpäisi 3/7 koiraa, joten voitte olla ylpeitä siitä mitä teitte. Tästä on hieno jatkaa minne ikinä tie viekään. 😊

Keijon päiviin on kuulunut viime aikoina joko sänkipellolla kaahailua tai kuumeisen omistajan lämpöpatterina olemista. Kävimme viime maanantaina Tampereen Vetokoiraseuran järjestämässä Krista Karhun tottelevaisuuskoulutuksessa ja taas saatoin vain todeta, miten pienessä laatikossa keskiverto palveluskoiraharrastaja koiraansa kouluttaa ja miten paljon annettava tokon osaajilla meille on. Meillä tottelevaisuus on talvikauden teema ja tavoitteena siellä saada laajennettua omaa osaamista ja luovuutta, koira kyllä tekee ja toimii kunhan ihminen osaa tarjota sille siihen mahdollisuuksia.

🎀⚡🎀 INSTAGRAM -kilpailu, voita iso säkki Eukanubaa! 🎀⚡🎀


Keijon instagram -sivulla on meneillään Roosa nauha -teemalla kilpailu, johon osallistumalla voi voittaa oman valinnan mukaan ison säkin Eukanuba -koiranruokaa. Kilpailuun osallistutaan kuvaamalla lemmikki ja jotain pinkkiä ja lataamalle se instagramiin tunnisteella #eukanubaroosanauha. Kilpailu jatkuu lokakuun 2018 loppuun saakka, joten vielä ehtii hienosti mukaan hyvän asian puolesta.

Eukanuba ja Ever Clean lahjoittavat jokaisesta normaalihintaan myydystä tuotteesta 2 € syöpäsäätiölle. 🎀⚡🎀

Kilpailu Keijon instagram-tilillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti