sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Lempin pennut ovat syntyneet đŸ’›đŸ–€

Eilen oli jĂ€nnittĂ€vĂ€ pĂ€ivĂ€, Lempin ensimmĂ€inen pentu syntyi aamupĂ€ivĂ€llĂ€. PitkĂ€ltĂ€ tuntuneen odottelun jĂ€lkeen tuli tieto, ettĂ€ pentuja on yhteensĂ€ viisi; kaksi keltaista urosta, yksi musta uros, yksi musta narttu ja yksi keltainen narttu. Valitettavasti lisĂ€ksi yksi pentu syntyi kuolleena. 💔 Pennut painoivat 320 -370 grammaa eli ovat tasakokoisia. Lempi synnytti pennut hienosti ja voi hyvin.

Muokkaus 29.1.2019: Vaalea urospentu on suureksi suruksemme menehtynyt viime yönĂ€, pentu vain hiipui pois. 😭💔

Pennut nimetÀÀn kylĂ€pöllösten latinankielisten nimien mukaan. Nartut ovat Lindbiski Otus Elegans ja Lindbiski Otus Magicus, urokset Lindbiski Otus Alfredi ja Lindbiski Otus Evertti. 🩉Pennut syntyivĂ€t kennel Lindbiskille.
Lempi ja viisi pöllöstĂ€. đŸ’›đŸ’›đŸ’›đŸ–€đŸ–€ 
Sanomattakin on selvÀÀ, ettĂ€ meillĂ€ vietettiin taas hurjia varpajaisia. Lempin pentue oli Keijon neljĂ€s, tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ sillĂ€ on maailmassa 29 pentua - olen valtavan onnellinen nĂ€istĂ€ pennuista ja mahdollisuudesta seurata niiden elĂ€mÀÀ. Toki on hienoa, ettĂ€  Keijon elĂ€mĂ€ jatkuu  sen jĂ€lkelĂ€isissĂ€. 💕
Nelinkertainen isĂ€ ja "sikari". 😎
Eilen meille saapui harvinainen lapsivieras. Koirat ottivat hĂ€net toki hienosti vastaan ja kuulemma yöllĂ€ oli joku keltainen noutaja nukkunut pÀÀllĂ€ "jalat ja kĂ€det kohti kattoa"... 😅 KĂ€ytimme tytön kanssa noutajapojat uimassa Tampereen Koirauinnissa, hyvin meni Keijon uinnit jopa pienen apuohjaajan kanssa:

PĂ€ikkĂ€rit koiratalouden tapaan. đŸ’€
Viime viikonloppuna olin työreissulla koiranÀyttelyssÀ poikkeuksellisesti ilman koiraa, onneksi kuitenkin tapasin Keijon pojan Hosulin ja toisesta pentueesta Elsa-tyttÀren. Molemmat koirat tekivÀt vaikutuksen reippaudellaan, iloisuudellaan ja rohkeudellaan. Hosulin kanssa pÀÀsin iltalenkille ja Elsa puolestaan pyörÀhti nÀyttelyssÀ saaden arvosanaksi EH:n.

Ihana Hosuli.  
Mahottoman Noruva "Elsa".
Elsa esiintyi hienosti kehĂ€ssĂ€, kertoo koiran luonteesta se miten se tuollaisessa tilanteessa kĂ€yttĂ€ytyy. Paljon jÀÀ kysymyksiĂ€ avoimiksi jos koira ei esimerkiksi anna tuomarin koskea itseensĂ€ tai pelkÀÀ tĂ€tĂ€. TĂ€ssĂ€ mielessĂ€ nĂ€yttelyillĂ€ on ehdottomasti oma paikkansa myös kĂ€yttökoirien elĂ€mĂ€ssĂ€, toki myös terve rodunomainen rakenne on eduksi. Ohessa vielĂ€ videolla Elsan kehĂ€esiintyminen, koira hienosti esiintyy mutta tosi hienosti se myös esitetÀÀn. 👌


Puolitoista viikkoa sitten syntyneet Novan pennnut voivat hyvin, jopa pieni poika on kovasti menossa mukana. Pieni se on edelleen mutta syö ja kasvaa koko ajan muiden mukana. 
Pysy aina pikkuveljenĂ€. 💙 
Nova ja pennut.
TÀllÀ hetkellÀ Keijolle ei ole sovittuna astutuksia, toki ei ole mies eikÀ mikÀÀn jollei silmÀkulmassa vilku jokin tyttö mutta katsotaan nÀitÀ tuonnempana. Nyt me keskitymme töihin, kehonhuoltoon, liikkumiseen ja varmaan jossain vaiheessa myös treenikÀrpÀnen puree kunnolla.
Huollossa.
Työhommissa.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Huomaa: vain tÀmÀn blogin jÀsen voi lisÀtÀ kommentin.