sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Tammikuiset

Keijon marraskuun tuplatreffit ovat tuottaneet tulosta, molemmat nartut ovat hyvin pulleassa kunnossa. Nova synnyttää tällä viikolla, röntgenkuvassa näkyi kuusi pentua. Lempi puolestaan odottaa ultran mukaan vähintään kahdeksaa pentua ja niitä odotellaan maailmaan ensi viikolla.
Novan (Hakukoneen Know-How) pentuvatsa. 💝
Lempin (Reedrunner's Colette) pentuvatsa. 💝
Jos mammoilla jo vähän vatsat hidastavat menoa, myös Keijo on ottanut melko rauhallisesti. Useamman asian summana sen niskan ja lapojen alueen lihakset jumittivat mutta lämmöllä, levolla ja käsittelyillä tilanne on helpottanut hienosti. Kaularanka itsessään on onneksi terve mutta sainpahan opetuksen koiran lämmittämisestä ja jäähdyttämisestä treenien yhteydessä.
Niskahierontaa. 😊
Lisälämpöä takin avulla.
Viime vuosi oli mainio niin koiralle kuin minulle ja toivomme tästäkin sellaista. Toivotaan, että Nova ja Lempi synnyttävät ongelmitta terveet pentueet ja että jo olemassa olevilla jälkeläisillä jatkuu kaikki hyvin. Muumi-pentue täyttää huhtikuussa vuoden ja pääsevät virallisiin terveystutkimuksiin. Ensimmäiset pennut täyttävät toukokuussa kaksi vuotta, niistä on vielä luustokuvaamatta kolme. Toivotaan kaikille terveyttä ja onnistumisia niin treeneissä kuin arjessakin.
Ruusperin Keijo lenkkeilee.
Toivotamme kaikille mukavaa alkanutta vuotta, meidän tavoitteena on sekä koiran että omistajan hyvinvointi. Siihen kuuluu kuntoilua, kehonhuoltoa, hyvää ravintoa, töitä, treeniä ja lepoa sopivassa suhteessa. Lisäksi tietysti seuraamme Keijon jälkeläisten touhuja ja elämme niissä mahdollisuuksien mukaan mukana. 🍀
Muistetaan nauttia elämästä. 🐶👧

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.