torstai 3. lokakuuta 2019

Pentuesuunnitelmia

Ylpeänä voin paljastaa, että Keijolle on suunnitteilla treffit Muusin kanssa. 💓 Ajatusta on kypsytelty  tulevan kasvattajan kanssa, tutustuttu toistemme koiriin ja odotettu niiden edellisistä jälkeläisistä mm. terveystietoa. Kaikki on edennyt niin onnellisesti, että nyt odotellaan Muusin juoksua ja toivotaan että suunnitelma tuottaa hienon terveen metsästyslinjaisen labradorinnoutajapentueen.

Lisätietoja Muusista löytyy blogista ja kuulumisia on myös instagramissa.
Muusi 💛Keijo
Keijon loppukesä ja syksy ovat kuluneet melko tiiviisti metsästyksen parissa. Kyyhky- ja vesilinnustuksen lisäksi olemme päässeet ensimmäistä kertaa metsäpyyjahtiin ja tulipa koettua sattuman kautta aivan ensimmäinen kolarikauriin jäljestäminenkin.
Kyyhkyn palautus vauhdikkaasti.
Tarkkana passissa.
Valmis!
Monipuolinen helläsuinen noutaja kykenee myös etsimään spagetin ja tuomaan sen omistajalle. 😉Tärkeintä Keijon kaltaiselle koiralle on saada suorittaa erilaisia tehtäviä säännöllisesti.


Palveluskoirapuolella emme ole tehneet töitä kovinkaan tavoitteellisesti, treenattu on kyllä sen minkä metsästykseltä, kehonhuollolta ja levolta on jäänyt aikaa. Haun ilmaisumuodon vaihtaminen haukusta rullaan on edennyt oikein kivasti. Todella hyvä tunne on kokonaisuutena hausta eikä laji tällä hetkellä tunnu ollenkaan hassummalta.
Raisan käsittelyn jälkeen päivä kaksi lepoa ja sitten taas hanaa!
Hakutreeneissä oman vuoron odottelua.
Syksy jatkukoon metsästyksen, levon, kehohuollon, liikunnan ja töiden merkkeissä pitkänä ja kauniina, molempien lempivuodenaikana. 🍁🍂
Kiitos yhteistyöstä Orthex ja maailman parhaat purkit! 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.