perjantai 15. heinäkuuta 2016

Hermotesti, hermo kesti

Tällä hetkellä viimeisimmästä kipuilusta on aikaa jo 17 päivää ja sekin oli aiempaa  lievempää; koira vinkui vähän aikaa ja piti jalkaansa ylhäällä. Viimeisin paha kipukohtaus oli miltei kuukausi sitten. Keijo on nyt liikkunut enemmän ja monipuolisemmin, olemme jo käyneet polkupyörällä vetolenkeillä ja koko lauman kanssa pitkillä metsälenkeillä. :) Viime sunnuntaina tehtiin ensimmäinen pieni treeni, harjoiteltiin maalimiehen ilmaisua ja ohjaajan lähestymistä. Haukkui hyvin eikä tunnu haittaavan se missä minä olen tai mitä teen.


Vaikka sairasloma tuntui aluksi miltei sietämättömältä, nyt voi todeta että myös tästä kokemuksesta on ollut hyötyä - tosin silti toivon, ettei ikinä enää mitään tällaista! Keijo on oppinut lepäämään ja rentoutumaan paremmin ja itse suhtaudun toivottavasti vieläkin rennommin treenaamiseen ja kokeissa käymiseen. Turha kiirehtiä ja luoda painetta itselle tai koiralle, menee kokeeseen sitten kun on valmis.

Lepoa ja rentoutumista, hyviä taitoja nekin - molemmille. 
Elokuussa on Palveluskoirien SM-kisat Lapualla, menemme sinne viikonlopuksi jännittämään tuttujen ja tuntemattomien puolesta. Kilpailuun on ilmoittautunut yhdeksän noutajarotuista koiraa:

ETSINTÄKOE 
kultainennoutaja COSMONA'S MOUNTAIN ROSE ohj. Suuronen Tiina

JÄLKIKOE
labradorinnoutaja HELKYN ROQUEFORT ohj. Wilenius Maria
kiharakarvainen noutaja CURLICUE'S HIP HOPPER ohj. Haula Outi
kultainennoutaja PAMMUKAN ALBIN LUMITASSU ohj. Helminen Johanna
labradorinnoutaja EAGLE OWL'S KERBEROS ohj. Viitanen Raimo
kultainennoutaja HÄRKÄPÄÄ ROOPE ohj. Vatanen Sirpa

OPASTUSKOE
labradorinnoutaja OPAS APE ohj. Hannu Susanna
labradorinnoutaja OPAS JAALA ohj. Arola Minna-Liisa
labradorinnoutaja OPAS ETTA ohj. Karmala Esko

Toivotaan kaikille hyviä treenejä ja paljon onnea koitokseen! :) Nauttikaa kokemuksesta, on mieletön saavutus ylipäätään päästä SM-kisoihin.

7.7. oli juhlapäivä, Nakke-kulta täytti kuusi vuotta. Lahjaksi se sai hieronnan, oli lannerangan alueelta jumissa kaaduttuaan muutamaa päivää aiemmin pahannäköisesti.

Onnea 6-vuotiaalle!
Meidän joukkue jatkaa liikkumista, treenaamista ja lepäämistä sopivassa suhteessa, tavoitteena joku koe joskus mutta nyt ensin koiralle kunto samaan kuin se kaksi kuukautta sitten oli ja ohjaajalta sairasloman aikana kertyneet kilot pois. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.