lauantai 10. lokakuuta 2015

Erittäin Hyvä (ellei täydellinen)

BH-kokeen jälkeen olemme pelkästään lenkkeilleet paljon, lomailleet ja treenailleet vähän näyttelyä varten paikallisen porukan kanssa. Eilen kenraaliharjoituksena osallistuimme Amerikancockerspanielit ry:n match showhun. Se meni kivasti, Keijo oli punaisten toinen ja esiintyi hienosti. Luottavaisin mielin lähdimme aamulla Hyvinkäälle Suomen noutajakoirajärjestön päänäyttelyä kohti. :)
Match showssa isojen punaisten toinen.
Kehässä meni hyvin ja myös kehän laidalla meihin suhtauduttiin avuliaan ystävällisesti. Keijo liikkui hyvin ja oli vain oma itsensä, arvosanaksi se sai EH:n kivalla arvostelulla. Mieltä lämmitti erään kanssakilpailijan kommentti siitä miten on mukava nähdä kun koira selvästi pitää siitä mitä sen kanssa tehdään. Se pätee tässä tapauksessa aivan kaikkeen mutta myös kierrokset kehässä olivat selvästi Keijon elämän parasta aikaa. :)
Kehässä mennään eikä meinata!
Kehää ennen hyvä mieli, kehän jälkeen hyvä mieli!
Arvostelu: 1,5 years. Lovely golden colour. Alert ears and head. Excellent topline. In good coat. Moved excellently. Käyttöluokka: EH (erittäin hyvä).
EH BH Keijo. ;)
Meidän toinen koiramme, Ripa (Helkyn Kingston Black) sai H:n, lisäksi Keijon täysveli Mortti (Helkyn Mowgli) sai myös H:n ja Helmi (Helkyn Mesimarja) EH:n. Tälle joukolle koiria tämä oli kuitenkin samalla kerralla sekä ensimmäinen että viimeinen näyttely. Kaikki harrastavat aktiivisesti palveluskoiralajeja, lisäksi myös noutajien rodunomaisia lajeja ja agilitya. Nyt on mahdollisia valionarvoja varten kuitenkin hyväksytty näyttelyarvosana plakkarissa!

Näyttelypäivän päätteeksi saimme Tomin kanssa yhteisen tunnustuksen Keijon ja Ripan kasvattajalta; hopeisen Brie-riipuksen. Lämmin kiitos, yritämme olla jatkossakin tämän arvoisia. :)

Meidän iltamme jatkuu rentoutuneissa merkeissä, vähän LAB-viiniä mukavassa seurassa ja rentoutumista omassa kotona. Huomenna sitten taas hakutreeneihin! :)
Pöydällä Brien muistokoru, taustalla Keijo-keltanokka.
Olisiko iltapalan aika?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.