tiistai 24. toukokuuta 2016

Ohi on!

Olipa haastava toipilasaika! Haava parantui kyllä hienosti mutta koira kipuili jalkaansa useita kertoja, tämä oli omiaan herättämään omistajan huolen ja yhdessä olimme sitten alakuloisia ja huolestuneita.

Kipeänä ei jaksakaan samalla tavalla kuin normaalisti.
Täynnä huolta varasin normaalia pidemmän ajan tikkien poistoon, jotta saatiin selvitettyä onko kipuilulle mahdollisesti muita syitä. Koira käytiin erittäin huolellisesti läpi eturauhasta myöden, katsottiin liikkeet käynnissä ja ravissa eikä mikään viitannut mihinkään vakavaan vikaan. Haava oli siisti, hieman ehkä aristi sitä mutta ei mitään ihmeellistä. Täten totesimme yhdessä eläinlääkärin kanssa, että seurataan tilannetta mutta mitä luultavimmin koira on vain kehostaan tosi herkkä ja reagoi tikkien kinnaamiseen kiljumalla (sori Keijo kun kerroin). :D Hauska piirre kun se muuten on niin Mr. Vahva mutta kai se täytyy joka pojalla joku herkkä paikka olla.
Tikitön!
Loppuposeeraus vielä Hattulan Evidensiassa, kiitos hyvästä hoidosta. :)
Jälkeenpäin huomasin miten tiukka paikka tuollainen sairasloma on itselle, jännitän varmaankin menneisyyden huonojen kokemusten vuoksi todella paljon koiran paranemista. Keijo jäi sairaslomallaan kaksista hakutreeneistä pois, viime sunnuntaina Nakke pääsi tuuraamaan sitä. Se meni hienosti, aivan kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Nakkehan on äärettömän ääni- ja paukkuarka, stressaa helposti ja sillä on myös terveydellisiä ongelmia, joten se viettää pääsääntöisesti treenitöntä hyvää koiranelämää. :)

Nakke pääsi hakuilemaan, loppupalkkana rakkaat pallot.
Mr. Saksipurenta.
Sairasloman vuoksi on ollut aikaa miettiä taas tätä koiran kanssa harrastamista, itselle se on kaikkein tärkein tapa irrottautua stressistä ja työkiireistä/huolista. Olin todella huojentunut eilen kun mitään vakavaa ei löytynyt ja Keijokin taisi huomata sen... Ensimmäisenä kotiin palattuamme se kävi kaivamassa auton kätköistä noutokapulan ja tarjosi sitä minulle tauotta. Iltalenkillä oli niin kova meno, kuitenkin melkein kaksi viikkoa jäänyt kaikki kotiseudun hajut tsekkaamatta! Koko loppuillan se vain riehui ja leikki, aamulla sama peli jatkui. Ihan maailman parasta päästä taas puuhaamaan kaikkea kivaa ja vielä on kesääkin jäljellä. :)
Katomua! Noudetaanko vähän?
PS. Keijo Yhteistyökumppani Orthexin sivuilla. Saa tykätä! :)

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.