keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Keijo kesämies

Kesä-Keijolla pyyhkii mukavasti, pyöräilyharrastus on jatkunut ja vakiolenkiksi on muodostunut kuusi kilometriä pyöräilyä uimatauon kanssa. Pienyrittäjän koirana se tietysti painaa töitä ilman lomia eli nukkuu päivät töissä omassa huoneessaan mutta iltaisin on aina jotain mukavaa ohjelmaa; maanantaina oli tottistreenit oikein kentällä (normaalisti tehdään kotona ja töissä), eilen kreppasimme metsäjälkiä viikonlopun Suomen Rottweileryhdistyksen Kello- ja Mestaruuskisoja varten, tänään oli sitten vuorossa nome-treenit Pluto-isän kanssa. :)
Keijo ja Nasse (Helkyn Simeoni) kreppaustalkoiden jälkeen omissa keppitalkoissaan.
Isä ja poika ojennuksessa pellolla.
Keijo ja damiämpäri.
Tänään sateessa totesimme ettei tuo ämpäri ole kovin kätevä eikä pro (tosin sitä me emme Keijon kanssa muutenkaan ole), mutta onneksi nyt laitetaan kimppatilaukseen ihan oikeat damiliivit Helkyn-kennelin teksteillä ja logolla. Katsotaan millaiset niistä lopulta tulee, tässä tuotekehittelyn alkutilanne:
Helkyn damiliivien prototyyppi, niiden luoja Tomi ja Ripa. :)
Nome on haukkaamassa vahvaa osaa meidän harrastuksissa, ilmoittauduimme ensimmäiseen Sarkkisen Tomin koulutukseen - tosin jouduin pätevämmiltä varmistelemaan, että sinne on järkevää mennä. Treenattu ollaan nyt kerran viikossa, tänään sujui taas edellistä kertaa paremmin eli koira on edistynyt ja minä sitten siinä mukana. Illan treenien jälkeen isä ja poika pääsivät vielä rallattelemaan yhdessä ja uimaan, mikäs sen hienompaa. :)


Mutta jottei menisi aivan sorsakoiratarinoinniksi, pakko vähän kertoa Keijon hakutreeneistä. Se on edistynyt mainiolla tavalla, harkitsemme kovasti ilmaisun ottamista mukaan. Sehän on siis vaivatta haukkunut turhautuessaan 7-viikkoisesta saakka mutta hakumetsään ilmaisua ei ole vielä tuotu. Viime sunnuntaina sillä oli kuusi löytöä, joista jokainen takarajalla. Kaikki hyvin piiloissa, osa umppareissa. Kolmelle se sai ääniavun, muille lähetin avuitta. Koiralle tuntuu olevan aivan sama saako se avun vai ei, lähtee yhtä lujaa ja suoraan, etsii maalimiehen, syö palkkansa ja tulee lujaa takaisin. :)

Laji kuin laji, onnea on hyvä treeniporukka.
Aina valmis, kaikkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.