torstai 31. maaliskuuta 2016

Kaksi vuotta, onnea!

Tasan kaksi vuotta sitten Kanelille oli juuri syntynyt kahdeksan pientä toimeliasta keltaista nyyttiä; Keijo, Inni, Hali, Essi, Bobi, Mortti, Olly ja Cora olivat maailmassa. Tuntui mahtavalta, olin helpottunut, innostunut ja malttamaton - edessä oli vielä seitsemän pitkää viikkoa siihen, että saisin koiran kotiin. :D

Tässä koko Disney-teeman mukaan nimetty (Pluto-isän kutsumanimen mukaan) pentue illalla 31.3.2014:


Tänään nämä seitsemän sisarusta juhlivat kahta kokonaista ikävuottaan, Essi-siskon elämä valitettavasti päättyi surullisesti tammikuun 15. päivä. Essi on silti monella mukana ajatuksissa ja toivon sille kaunista syntymäpäivää sinne jonnekin. Muuten sisarukset ovat voineet hienosti, ne ovat tuottaneet omistajilleen paljon iloa ja olleet tiettävästi hyvin terveitä niin virallisten tutkimusten valossa kuin muutenkin. Myös tuloksia näille on siunaantunut jo. Keijon siskolle Halille on suunnitteilla pentue tänä vuonna, lisätietoja kennel Helkyn.

Keijo ja sisarukset virallisesti, O'Malley "Olly" asuu Norjassa.
Keijo sai synttärilahjansa jo eilen, Jonna kävi hieromassa sen illalla. Toivotaan koko sisarusparvelle paljon terveitä vuosia vielä, onnea ja iloa ne tuottavat varmasti omistajilleen päivittäin. :) Keijo oli niin odotettu koira ja se on näiden kahden vuoden aikana ylittänyt kaikki odotukset ollen maailman paras Keijo.

Hieronta on kivaa ja rentouttavaa sanoisi Keijo, jos osaisi. 
2 vuotta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.