sunnuntai 17. toukokuuta 2015

NOU1!

Tänään oli Keijon elämän ensimmäinen koe, ajelimme aamuvarhain Teiskoon taipumuskokeeseen - mukana matkassa oli Keijon Kuljun eno Kalle (Helkyn Railamo). Molemmat pojat läpäisivät kokeen oikein mallikkaasti. :)
Lokkia palauttamassa.
Keijon suoritus oli samaa tasoa kuin treeneissäkin on ollut, tosi vahva. Ainoa yllätys tuli vesityöskentelyssä, jossa se ei tuonutkaan lokkia käteen saakka vaan räkäisi sen rannalle ja suuntasi katseen takaisin järvelle valmiina seuraavaa noutoa varten. Kuitenkin ruudusta kaikki neljä varista tulivat käteen kuten myös kani jäljeltä. Ruutu oli kyllä hieno. :) Tuomarin sanoin: "Tosta on erikseen mainittava toi ylösotto mikä on, niin jos sen voi tehdä juostessa niin näköjään sen voi tehdä juostessa. Se oli todella nopea, sitä on kiva kattoa, se ei niinkun yhtään - se on suuhun ja naks menoksi ja se mikä siinä on kivaa kanssa, se tulee ihan yhtä kovaa takaisin kuin lähteekin eli se palauttaa sinulle erittäin mielellään."
Varis tulee oikeaan osoitteeseen sokkonakin!

Täysillä lähdetään!

Täysillä palautetaan!
Pupukin tuodaan aika vauhdilla..
Pupujäljelle Keijo lähti hyvin tarkasti, ajoi jäljen loppuun ja palautti hienosti kanin käteen, täten päivästä jäi käteen NOU1 ja hirveän hyvä mieli ja vaikka olen tykännyt tuosta koirasta aina, se ehkä vielä vähän kasvoi tänään. :) Parempaa harrastuskaveria ei voisi toivoa.
Arvostelu.
Kunniakirja. 8)

Virallinen poseeraus, taipuneet pojat Kalle ja Keijo. :)

Oho! :D Epävirallinen osuus...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.