tiistai 14. heinäkuuta 2015

Hyppy!

Aloitimme hiljattain hypyn opettamisen, aluksi tein apuohjaajan kanssa ajatuksena saada koira hyppäämään heti molempiin suuntiin mutta koiran kiire vei keskittymisen ja hyvän hyppytekniikan ja ja.. kaiken. :D Saimme neuvoksi yksinkertaistaa asiaa huomattavasti ja se on tuottanut onnistuneita harjoituksia. Eihän meillä ole mikään kiire, kokeisiin ei tänä vuonna mennä kuitenkaan. Tällä hetkellä jätän koiran istumaan esteen taakse, menen itse toiselle puolelle ja pyydän hyppäämään yli. Treenikertoja on vielä kovin vähän alla mutta tukevasti Keijo on jo jyvällä mitä haluan sen tekevän. Seuraava vaihe on opettaa se tulemaan suoraan eteen istumaan hypyn jälkeen. Mitään ei vielä heitetä esteen yli eikä edes näytetä palkkaa sille, jotta saadaan nyt aikaan hyvä keskittyminen hyppäämiseen ja oppimiseen. Este ei ole ollut vielä ihan täydessä korkeudessa mutta melko lähellä sitä.
Hyppy!
Nometreeneissä oli viime kerralla mukana juoksunarttu ja voi olla, että se hieman sotki nuoren miehen kuvioita. Ensimmäinen linja meni hyvin, lähti innolla ja palautti damin nopeasti. Sen jälkeen sitten lähti kyllä lujaa muttei ottanut damia, sain kuitenkin lopulta aikaan onnistumisen. Voihan toki olla ettei juoksunartulla ole mitään tekemistä pikku mokailun kanssa, sanovat että joskus vaan käy niin ettei treeni mene täydellisesti. ;) Keijon kanssa on päässyt tottumaan siihen, että se selvittää treenit hyvin eikä mitään oikeita ongelmia koskaan ole.
Hyvin maltetaan jo odotella vaikka ympärillä tapahtuu, taustalla Pluto-isä omistajansa kanssa.
ETEEN!
Nakelle kävi perjantaina haaveri, omalla tontilla iltakävelyn päätteeksi huomasin että se ontuu ja tarkempi tutkiminen paljasti, että sen takajalan kynnestä oli irronnut kuori. Sille on kerran aikaisemmin käynyt samoin vaikka pidän koirien kynnet todella lyhyinä. Paraneminen tulee olemaan pitkä prosessi, Nakella pelkästään haavojen parantuminen vie todella paljon aikaa. Tylsää kesäaikaan sairastaa, jää uintiretket väliin ja muutenkin tietysti. :(

Voitko tarkistaa mun kynnet??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.