keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Valoa jäljen päässä

Yli kuukauden tauon jälkeen tänään oli jälkitreenit. Ilma kuuma, pelto kohtalaisen lyhyt laidun hyvin kuivalla pohjalla, pellon ympärillä lauma laiduntavia lehmiä... Tein reilun 400 askeleen suoran, jolla oli hyvin harvakseltaan ruokaa ja lopussa ruokarasia esineenä.

Keijo ehti jäljestämään hyvin jonkin aikaa kun lehmälauma rymisteli juosten lähemmäksi ammuen samalla. :D Koira keskeytti jäljestämisen muutamaan otteeseen ja vain katseli lehmiä, ei kuitenkaan lähtenyt karkuun tai kohti - katseli vain. Annoin sen tuumailla rauhassa ja itse se sitten kuitenkin jatkoi työskentelyä ihan samalla innolla kuin aina. Häiriö oli melkoinen ja siihen nähden olen kyllä erittäin tyytyväinen harjoitukseen, selvitimme jäljen loppuun ja tekniikkakin oli hyvä alun härveltämistä lukuun ottamatta. Pääsemme onneksi uudelleen samojen lehmien valvovien silmien alle treenaamaan, luulen ettei Keijo enää paljon katsele niitä kesken työskentelyn. :)

Kilometrikieli jäljen jälkeen.
Treenien jälkeen kello oli paljon ja nälkä oli kova - päätimme testata Valkeakoskella loppuvuodesta avatun Puistogrillin. Ruoka oli edullista maukasta grilliruokaa, palvelu ihan parasta. Muistetaan kaikki että ainoastaan palveluja käyttämällä ne säilyvät. Tätä pikkugrilliä voi kyllä suositella.
Ei jäänyt nälkä ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.