tiistai 31. maaliskuuta 2015

Onnea 1-vuotiaalle Keijolle!

Projekti oma labradori lähti käyntiin monen monta vuotta sitten. Ensin löytyi sopiva kasvattaja, jonka kasvatteja on ollut ilo seurata vuodesta 2008. Sitten löytyi enemmän kuin miellyttävä narttupentu (meidän Ripan sisko Kaneli), jonka olisin voinut viedään kotiin mikäli se ei olisi ollut jo varattu - tyydyin sitten varaamaan Kanelin pojan. Ikuisuusprojekti oli täten käynnistetty. Olihan siinä kaikenlaista jännitettävää; onko emä terve ja luonteeltaan aikuisenakin sellainen, että saattoi käyttää jalostukseen, tuleeko tiineeksi ja syntyykö uroksia, onko Kanelille suunniteltu sulhanen terve jne. Kaikki meni kuitenkin hyvin, vanhemmat testattiin terveiksi ja todettiin muutenkin toimiviksi ja pentue laitettiin alulle. Pentuja syntyi kahdeksan, joista uroksia neljä joten Keijo oli maailmassa. HURRAA!

Keijo oli vain kuuden päivän ikäinen kun jollain ihme verukkeella kävin katsomassa sitä JA vahvistin valintani. :D Eihän kukaan valitse koiraa noin varhain mutta minulla oli voimakas tunne siitä, että turkoosipantainen pentu on se maailman paras Keijo ja niin se on ollutkin.

Mr. Keijo nukkuu päällimmäisen, ikää kuusi vuorokautta.
Keijo ULVOO kasvattajan luona viiden viikon ikäisenä.
Keijon ensimmäinen vuosi on ollut erinomainen, Keijo on osoittautunut vahvaksi iloiseksi tyypiksi, jolle elämä on ihan parasta aikaa ja aivan kaikki tekeminen on parasta just nyt. Se ei pelkää mitään ja sen kanssa voi mennä minne vaan ilman että tarvitsee miettiä pärjääkö se. Lisäksi se on maailman paras harrastuskaveri.

Pienenä poikana hassuteltiin vähän ja Keijo kävi kertaa taikurilla (Jose Ahonen), joka tällä videolla kadottaa sen makupalan Keijon nenän edestä:


Tässä puolestaan nähdään miten Keijo ja kumppanit reagoivat kun niiden herkkunakki leijuu ilmassa. :D



Mehän toivomme paljon terveitä tekemisentäyteisiä vuosia, synttärit vietetään hieman arkisesti töissä ja illalla sitten lenkille. Alle vielä pari kuvaa, toinen otettu tänään ja toinen noin viikko sitten.

Käyttölinjainen poseeraa!


Synttäripäivän aamupissalla käskettiin istumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.